Coachen van een team of groep

Voor teambuilding met paarden doe je beroep op AnSeKa. Erika, gecertificeerd teamcoach, roept de hulp in van haar paarden en zet je op weg naar een effectievere samenwerking.

Groepen of teams komen meestal toevallig bij elkaar. Idealiter voelen de groepsleden intuïtief aan wat goed voor hen werkt. Echter, sommige groepen werken beter samen dan andere, sommige teams zijn meer succesvol dan andere. In bedrijven en organisaties wordt wel aan teambuilding en communicatietraining gedaan, maar dit leidt niet altijd tot resultaten of verbeteringen op lange termijn: men vervalt na verloop van tijd weer in het oude patroon. Als ervaren teamcoach begeleidt Erika jullie met haar paarden op het pad naar meer effectiviteit binnen jullie team.

Voorbeelden van hulpvragen die aan bod kunnen komen tijdens het coachen van een team of groep:

  • Hoe motiveren we de teamleden?
  • Hoe optimaliseren we de communicatie?
  • Hoe ondervangen we jaloezie, pesten of weigering om samen te werken?
  • Hoe verklaren we personeelsverloop?
  • Waarom is er zo veel ziekteverzuim?
  • Hoe voorkomen we een burn-out bij het personeel?
  • Hoe gaat het team om met belangrijke veranderingen?

Teambuilding met paarden

Om inzicht te krijgen in de heersende groepsdynamiek moeten we de denkpatronen en gevoelens van de individuele groepsleden en de interactie tussen de leden bekijken. Vooraleer we starten met onze teambuilding sessie met paarden nemen we enkele korte inleidende interviews af, zodat we perfect weten wat jullie van de teambuilding sessie verwachten. Belangrijk is dat de groepsleden inzicht verwerven over denken en doen binnen de groep, en hoe de eigen kennis, talenten en vaardigheden resultaatgericht ingezet kunnen worden.

Voor het coachen van een team werk ik samen met één van mijn competente collega’s. We bieden op maat gemaakte teambuilding sessies met paarden aan.

Een teambuilding sessie met paarden verbetert de effectiviteit van jouw team of groep
Contacteer me voor meer informatie.

Teambuilding met paarden - coachen van een team