Individuele coaching

Dankzij paardentherapie voor mensen creëer je inzicht in jouw persoonlijke ontwikkeling. AnSeKa biedt persoonlijke coaching voor meer effectiviteit in je leven.

Iedereen denkt af en toe na over zijn of haar leven en stelt zichzelf een aantal vragen. Soms hebben we het gevoel dat er iets niet klopt en weten we niet of de oorzaak bij onszelf ligt of bij de buitenwereld.

Paardentherapie – persoonlijke coaching met paarden

Persoonlijke coaching voor meer effectiviteit

De weg naar persoonlijke effectiviteit is lang en vol met hindernissen. Om je meer inzicht te geven in jouw persoonlijke ontwikkeling schakel ik mijn paarden in. Tijdens één van de persoonlijke coaching sessies ga je, onder begeleiding van de paarden, op zoek naar jezelf.

Voorbeelden van concrete hulpvragen die tijdens een paardentherapie-sessie aan bod kunnen komen:

  • Hoe kan ik grenzen aangeven t.o.v. mijn omgeving?
  • Leg ik de lat te hoog bij wat ik wil bereiken?
  • Probeer ik ten allen tijde controle te behouden in bepaalde situaties?
  • Ben ik aan verandering toe en hoe pak ik dat aan?
  • Ga ik conflicten uit de weg?
  • Heb ik angst dat anderen me afkeuren?

Om antwoorden te vinden moeten we onbewuste denkpatronen en negatieve gevoelens begrijpen en doorbreken. Op het pad naar persoonlijke effectiviteit zijn er geen foute of goede oplossingen, het gaat om de beleving en het inzicht dat je verwerft in jouw manier van handelen, denken en voelen.

Paardentherapie – persoonlijke coaching

Na een inleidend gesprek bied ik eenvoudige opdrachten aan om met het paard uit te voeren. Met behulp van de paarden ontdekken we jouw persoonlijke talenten, kennis en vaardigheden, maar ook valkuilen, en onderzoeken we hoe deze doeltreffender ingezet kunnen worden.

Wil je weten hoe paardentherapie voor mensen je kan helpen op je zoektocht naar persoonlijke effectiviteit?

Wil je meer weten over persoonlijke coaching sessies?
Contacteer me voor meer informatie