Coaching met paarden

Erika, gecertificeerd equicoach, begeleidt je op je pad naar persoonlijke groei via coaching met en door paarden. Equicoaching is de aangewezen methode om beter te begrijpen wat je écht bezig houdt.

Coachen of begeleiden is een opbouwende en ondersteunende wijze van communiceren. We doen eigenlijk allemaal wel aan coaching: als leraar, manager of trainer, maar ook als ouder, partner of vertrouwenspersoon in de omgang met familie, vrienden of collega’s.

Als gecertificeerd equicoach help ik je beter te begrijpen wat je écht bezighoudt. Ik stel geen diagnose, bied geen therapie aan, doe niet aan symptoombestrijding. Wat dan wel? Ik begeleid je in het proces van bewustwording van je eigen situatie. Samen exploreren we de verschillende paden op de weg naar zelfontplooiing. Ik ondersteun je hierbij en vergemakkelijk dit proces op een neutrale, niet-beoordelende manier.

Ons gemeenschappelijk doel is persoonlijke groei: ik help je je beperkingen en blokkades te ontdekken.

Equicoaching

Tijdens een coaching sessie help ik je inzicht te verkrijgen in je eigen situatie door één of meer paarden in te zetten. Coaching met en door paarden is dan ook een aangewezen methode om tot meer zelfbewustzijn te komen. Omdat paarden non-verbaal communiceren - met hun houding, gedrag of uitstraling - zullen ze steeds op mensen reageren.

Equicoaching (of paardencoaching) houdt niet in dat je ervaring met paarden moet hebben. Tijdens een coaching sessie zit je nooit op het paard, er wordt steeds gewerkt vanaf de grond. Je zal versteld staan hoe goed paarden mensen aanvoelen en hoe ze, samen met mij, kunnen helpen bij het zoeken naar antwoorden op je vragen.

Wil je weten hoe coaching met en door paarden je op weg kan zetten naar meer zelfbewustzijn?

Wil je meer weten over coaching sessies met paarden?
Contacteer me voor meer informatie

Coaching met en door paarden - AnSeKa, Gecertificeerd Equicoach