Cliënten vertellen

Feedback na een opstelling

Hartelijk bedankt, ik vond het super. Je paarden zijn geweldig, Karlo de dragende pilaar en Charly zorgt voor efficiëntie!!!! In de sessie begon ik een beetje te organiseren en te zeggen wat ik voelde of dacht, en je bent mooi meegegaan in het flow en dat vond ik super. Maar ook de interventies waren goed. J.M.

Wat is voor jou het belangrijkste moment van de sessie geweest?

Op het moment dat ik toch aan de andere kant van de hindernis stond, zonder het zelf te beseffen. Dat ik teveel dacht dat ik werkelijk over de balk moest met het paard.

Algemeen: dat er met Karlo weinig beweging in te krijgen was, maar dat Bessy vlot verder ging als het allemaal vast zat.

Wat mij tijdens deze week ook sterk is opgevallen, de houding van Karlo “ik val hier in slaap” is ook bij mij aan de gang, ik ben veel meer bezig met cocoonen. En is er op het werk ook te weinig nieuwe uitdaging, alles kabbelt voort, ieder zijn eigen ding, gewoonten herhalen zich.

Dat ik soms teveel mijn best doe om goed te doen, om lief gevonden te worden, om alles in evenwicht te houden, dat een andere manier ook goed kan zijn. Communicatie is hier een struikelblok, ik hou me teveel in, zeg te weinig mijn mening. Ook wel uit ervaring dat mensen weggaan als ik mijn mening zeg. Misschien is dat ook een spiegeling omdat ik het te weinig zeg. E.V.

Welk inzicht heeft de sessie je verschaft?

It dissolved a lot of my personal insecurities, prejudices and defending judgements. This is AMAZING and working MAGIC you put into this world... J.W.

Wat is voor jou het belangrijkste moment van de sessie geweest?

Heel concreet, dat beide paarden zo reactief waren en effectief contact wilden maken. Het geeft een gevoel van acceptatie, dat alles wat je doet of denkt op dat moment ok is en er mag zijn. Het gaf een blij gevoel. De paarden liepen (bijna) vanzelf over de hindernissen. K.V.

Wat is je bevallen aan de sessie?

Het gevoel dat je gewoon jezelf kan zijn. Het bezig zijn met de paarden maakt het gemakkelijker om te spreken. V.L.K.

Wat is je bevallen aan de sessie?

Wat beviel me, je manier van werken, de rust die je uitstraalde, het vertrouwen dat er was dat ik niets hoefde wat ik niet durfde. Geen druk. Y.W.

Welk inzicht heeft je dat verschaft?

Wat me nadien bezighield, dat dit zeker een fijne manier van werken is, iets wezenlijks doen. In de zetel bij één of andere therapeut en mijn verhaal vertellen laat niet zoveel indruk na. L.V.

Wat heeft je de dagen na de sessie beziggehouden?

Verdriet over mensen die mij 'onbewust' vernederen. Hoe kan ik dit veranderen voor mezelf? Heb ik ondertussen al gedaan. Tja, erg drastisch. Met moeder ruzie. Maar ik heb het wel gezegd en ik weet op voorhand hoe dit altijd afloopt. Ik zal mijn weg er in moeten vinden.

Ook heel assertief, zoals ik had gezegd dat ik ging doen tegen mijn baas. Maar dan wel heel assertief. Voelt goed. Ik kon dit nooit. Ik kroop in mijn schulp en had verdriet. Ik heb nu zoiets:'niet meer met mij'. D.S.

Wil je er nog iets aan toevoegen?

Ik wil graag nog iets toevoegen over de persoon die de sessie begeleidt. Jij dus, Erika. Je doet dat supergoed. Vooral tijdens de sessie ben je super. Je bent iemand die graag praat maar tijdens de sessie zelf neem je bewust een stap terug. Dat vind ik een fijn gevoel. Het is dan aan de paarden om hun werk te doen. Wat ik voel is vooral heel veel respect naar mens en dier. M.T.